Schoonheidssalon-Sint-Truiden
Schoonheidssalon Sint-Truiden - Apparenza Skincare

Schoonheidssalon Apparenza Skincare vlakbij Sint-Truiden:

Dé specialiste in huidverzorging, huidverbetering en make-up

Wilt u de beste verzorging voor uw huid?

Heeft u een specifiek huidprobleem?

Of wilt u huidveroudering tegengaan?

Gelaatsverzorgingen op maat van uw huid


In overleg met u en op basis van een huidanalyse stippelen we een gepersonaliseerd behandelplan uit. Daarbij gebruiken we pure ingrediënten zonder chemische toevoegingen om uw huid terug in balans te brengen en natuurlijk te laten stralen. Want een gezonde huid is een mooie huid!


Kwalitatieve verzorgingsproducten en make-up


Ons schoonheidssalon op amper 13 minuten rijden van Sint-Truiden biedt uitsluitend kwalitatieve merken aan zoals de huidverbeterende producten van Environ, de minerale make-up van jane iredale en de huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme. Deze vooruitstrevende producten staan gekend om hun superieure werking op korte én lange termijn.


Eerlijk advies op basis van diepgaande kennis


Met meer dan tien jaar ervaring en talloze opleidingen in binnen- en buitenland, zoals Dermatologie voor de schoonheidsspecialiste, staat Eef garant voor een grondige kennis over de huidanatomie en huidproblemen. Wenst u eerlijk make-up advies, een huidanalyse of een foundation kleurtest vlakbij Sint-Truiden? Aarzel dan zeker niet om Eef te contacteren.

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE HUIDGIDS!


Klik op jouw huidtype en leer hoe jij je huid best verzorgt

jane iredale minerale make-up kopen bestellen verkooppunt webshop belgië limburg sint-truiden

Apparenza Skincare biedt u een breed gamma aan huidverbeterende gelaatsproducten, in combinatie met eerlijk en professioneel advies.

Ons schoonheidssalon vlakbij Sint-Truiden is een officieel verkooppunt in Limburg van Environ Skincare, jane iredale make-up, Advanced Nutrition Programme huidsupplementen, Skin by Dings zonbescherming en de Haute Couture Tanning van Marc Inbane. Omdat wij streven naar het beste voor uw huid combineren wij dit steeds met persoonlijk productadvies. Ook voor een foundation kleurtest van jane iredale kunt u bij ons terecht.

ONLINE BESTELLEN MOGELIJK IN APPARENZA WEBSHOP

Producten van Environ, jane iredale, Advanced Nutrition Programme, Marc Inbane en Skin by Dings kunt u online bestellen in onze webshop en aan huis laten leveren!

(Thuislevering gratis vanaf € 49 in Vlaanderen, afhalen is ook steeds mogelijk!)