Normale huid

NORMALE HUID

Een normale huid voelt zacht en soepel aan. De poriën zijn weliswaar zichtbaar, maar niet verwijd. De huid heeft een gelijkmatige, matte glans. Helaas zijn maar weinig mensen gezegend met een normale huid.

Hoe kan je een normale huid goed verzorgen en behouden?


Veel mensen denken al snel dat ze dit huidtype niet hoeven te verzorgen, maar niets is minder waar. Wanneer je een goede huid hebt, is het ook belangrijk om dit zo te behouden en te koesteren. Dit doe je door je huid van binnenuit te voeden met essentiële voedingsstoffen, door aan de buitenkant je huid te verzorgen met vitaminerijke verzorgingsproducten én door de juiste minerale make-up te gebruiken.


Langs de binnenkant:


Huidsupplementen met de juiste dosering aan voedingsstoffen voeden en versterken jouw huid langs de binnenkant.


Langs de buitenkant:


Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Verzorgingsproducten met vitamine A normaliseren je huid en huidfuncties. Deze vitamine stimuleert je celvernieuwing, normaliseert de talgproductie en maakt je huid terug soepel en zacht. Belangrijk is ook zonbescherming verrijkt met anti-oxidanten, waardoor je gewapend bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en de weersinvloeden.


Het unieke vitamine A stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je huid te voeden.


Kies voor gezonde en pure minerale make-up. Vermijd make-up met talk en parfum. Lees hier waarom.


Om je huid de beste verzorging te geven, kan je best een persoonlijke (online) huidanalyse aanvragen.

Normale huid anti-aging gedeshydrateerd gedehydrateerd-behandelen-verzorgen-verzorging-apparenza skincare webshop environ jane iredale makeup kopen bestellen officieel verkooppunt wellen alken kortessem hasselt

Voorbeeld van een verzorgingsplan voor thuis:

(klik op de productnamen om online te bestellen)

Huidsupplementen: ANP


Skincare: Environ


Make-up: jane iredale


Opgelet: elke huid is uniek en verdient een eigen diagnose. Bij twijfels, raadpleeg ons vrijblijvend!