Environ-Top-Medical-Skin-Care-Award

TOP MEDICAL SKIN CARE AWARD 2020

Environ Skin Care wint voor het derde jaar op rij de titel van “Top Medical Skin Care Line” van de prestigieuze en zeer gerespecteerde Aesthetic Everything® Awards. Deze prijs komt op de lijst van meer dan 100 andere zeer gewaardeerde erkenningen die Environ heeft ontvangen voor uitstekende producten wereldwijd.

Derde prestigieuze award op rij


Aesthetic Everything® is het grootste netwerk van esthetische professionals ter wereld. De Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards worden door gebruikers gestemd: het is een wereldwijde wedstrijd die georganiseerd wordt vanuit de Verenigde Staten. Deze wedstrijd erkent uitmuntendheid in een aantal categorieën.


Valerie Carstens (Hoofd van de Groep, Directeur en CEO): “Het is een hele eer om voor het derde jaar op rij (2018, 2019, 2020) de prijs te krijgen van Top Medical Skin Care Line door Aesthetic Everything®. Deze aanhoudende erkenning benadrukt hoe doeltreffend de producten van Environ zijn en hoeveel succes ze hebben.”


Wereldwijd geprezen en bekroond


Deze prijs komt op de lijst van meer dan 100 andere zeer gewaardeerde erkenningen die Environ heeft ontvangen voor uitstekende producten wereldwijd. Op deze lijst staat ook de zegel van het Swiss Vitamin Institute die de sterke en doeltreffende werking van hun moisturizers en serums met vitamine A controleert. Het wereldwijd populaire huidverzorgingsmerk wordt gewaardeerd en geprezen door huidverzorgingstherapeuten, dermatologen, schoonheidsredacteurs, topsterren van het witte doek en supermodellen uit de hele wereld.

Toonaangevend in huidverzorging

Environ top medical skincare award winner huidverbetering huidverzorging verzorgingsproducten 2020
Top Medical Skin Care Line Aesthetic Everything awards Environ skincare Limburg verkooppunt
Aesthetic Everything Award Winner Top Medical skin care Environ 2020

Environ, dat verankerd ligt in medische wetenschap en een uitgebreide ervaring in vitamine A, maakt sinds 1990 gebruik van zijn toonaangevende expertise om de manier waarop de wereld naar huidverzorging kijkt te veranderen. Vandaag heeft het merk meer dan 140 producten in meer dan 70 landen. “Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met het gebruik van de wetenschap om de huid te veranderen een leven lang. Omdat ik ongelofelijke resultaten heb gezien van het gebruik van vitamine A, geloof ik dat iedereen met dit ingrediënt een mooie huid kan hebben", zegt Dr. Des Fernandes, Oprichter en Wetenschappelijk Directeur van Environ en een wereldberoemde plastisch chirurg en huidverzorgingsvisionair.


Het waren zijn baanbrekende inzicht en buitengewone visie, gecombineerd met de zakelijke expertise van zijn zus Valerie Carstens, die leidden tot de oprichting van Environ Skin Care. In de loop van tientallen jaren was Environ de eerste om talloze primeurs te introduceren zoals het revolutionaire Vitamin STEP-UP SYSTEM®, de Cool Peel® Technology, de introductie van ’s werelds eerste cosmetische elektronische apparaat dat sonoforese op lage frequentie en iontoforese combineert in één probe, Micro-Needling en Environ’s befaamde zonnefilosofie.

Environ 2020 Top Medical Skin Care Line Award Huidverbetering Huidverzorging Limburg

Revolutionaire productinnovaties


Dit jaar viert het merk met trots zijn 30-jarige verjaardag van op wetenschap gebaseerde huidverzorging die de industrie op een hoger niveau heeft getild. Voor de derde keer “Top Medical Skincare Line” worden genoemd, symboliseert ongetwijfeld de visie van Environ op “een mooie huid voor het leven”. Het merk blijft immers vernieuwingen brengen op het vlak van wetenschappelijke schoonheid.


Environ wordt wereldwijd gewaardeerd  en gerespecteerd voor zijn slimme ingrediëntenformules en blijft de leider in de industrie dankzij de lancering van revolutionaire nieuwe productinnovaties. De reis naar een mooie huid is nooit zo leuk geweest!

Betaling mogelijk via: Bancontact, VISA, Mastercard, MobilePay, Payconiq of contant.

Ons schoonheidssalon ligt centraal tussen Wellen & Alken, en is vlot bereikbaar vanuit Kortessem, Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Tongeren, Nieuwerkerken, Diepenbeek & Heers.

COPYRIGHT © 2021 APPARENZA SKINCARE   |   PRIVACYVERKLARING   |   BTW BE 0636.749.768

Welkom! Om onze website en service te optimaliseren gebruiken wij functionele, analytische en marketing cookies. Zo kunnen wij en onze marketingpartners u een gemakkelijkere, snellere en persoonlijkere online ervaring bieden. Heeft u vragen? We helpen u graag verder!

Lees meer
Akkoord