DF Mobile Skincare Device

DF MOBILE SKINCARE DEVICE - HANDLEIDING

Het DF Mobile apparaat is een revolutionair apparaat waarmee je thuis zelf een mooie, gezonde huid kan bekomen. Het is een fantastische tool die zacht en veilig is voor de ervaren Environ skincare gebruiker en dagelijks mag worden gebruikt!

Hoe werkt het?


Het DF Mobile apparaat helpt bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingrediënten, daar waar je huid ze het meest nodig heeft. Dit doet het dankzij de combinatie van twee gesofisticeerde technologieën: lage frequentie sonoforese (geluidsgolven) en gepulseerde iontoforese (elektrische stroom). Hierdoor verbeteren de gezondheid en het uitzicht van je huid. Het resultaat wordt nog versterkt naarmate je het apparaat vaker gebruikt.

Waarvoor dient het?


Het DF Mobile apparaat is geschikt voor klanten die de professionele behandelingen thuis willen verderzetten om sneller voordeel te halen uit de skincare producten op volgende zones:


 • Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
 • Kraaienpootjes
 • Bovenliplijntjes
 • Hyperpigmentatie door zonneschade
 • Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en keloïd)


Hoe gebruik je het DF Mobile Skincare Device?


Gebruik je DF Mobile apparaat aanvankelijk tweemaal per week, om het vervolgens om de andere dag en uiteindelijk dagelijks te gebruiken.


Volg onderstaande instructies:


 1. Pre-reinig, reinig en tonifieer de huid.
 2. Bevochtig de geleidingsdoek en wikkel hem rond de achterkant van het apparaat. Zorg ervoor dat de doek de beide metalen geleidingsvlakken op de zijkanten van het apparaat bedekt en dat je met de handpalm contact maakt met die geleidingsvlakken. De doek moet vochtig zijn, maar niet nat.
 3. Breng het geschikte serum aan op de te behandelen zone. Tijdens het gebruik van het apparaat moet het product voortdurend voelbaar blijven. Breng het product opnieuw aan indien nodig.
 4. Schakel het apparaat aan en voer de verzorging uit.
 5. Druk een seconde lang op de AAN/UIT-schakelaar om de DF Mobile AAN te zetten.
 6. Het apparaat start standaard op met P1 (programma 1) en het controlelampje kleurt blauw.
 7. Plaats het vlakke deel van de behandelkop op de gekozen zone en wacht tot je een bieptoon hoort die aangeeft dat de verzorging is begonnen. Hou het apparaat op één plek tot je de volgende bieptoon hoort (15 seconden) waarna je het apparaat iets verder glijdt. Zorg er altijd voor dat je de vorige positie wat overlapt. Herhaal dit tot je de hele zone hebt behandeld.
 8. Wanneer je klaar bent, masseer je het overtollige serum in de huid en breng je je Environ moisturiser en zonneproduct aan.


LET OP: verwijder al je juwelen alvorens het DF Mobile apparaat te gebruiken.


Contra-indicaties: zwangerschap en borstvoeding, hemofilie, migraine, zone met herpes simplex (koortsblaar), open snij- en schaafwonden, epilepsie, ernstige zonnebrand, pacemaker en elektronische implantaten, hartbeklemming en hartritmestoornissen, na beroerte, multiple sclerose, kanker, post-kanker en radiotherapie, kort na botox en dermale fillers.


Welke Environ serums gebruiken en op welk programma?


Programma 1:Programma 3:


 • Colostrum Gel
 • Wie een pacemaker heeft dient dit programma te gebruiken voor alle serums


Programma 4:


 • Wie een gaatje heeft in het trommelvlies dient dit programma te gebruiken voor alle serums

Wil je meer tips rond huidverzorging en make-up? Volg ons op Instagram en facebook!

Gezonde minerale make-up ingrediënten parfum talk alcohol denat talc fragrance
Verzorgende make-up gezonde ingrediënten talk alcohol denat fragrance parfum talc

Of stuur een privéberichtje als je een specifieke vraag hebt: